top of page

Retourbeleid

Het is natuurlijk ons doel iedereen blij te maken met een aankoop van CheckBuyGo, maar het kan voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent. Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar!

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.

Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien CheckBuyGo reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, direct aan je terugstorten.

We kunnen alleen artikelen terugnemen die in een ongeopende verpakking zitten en opnieuw verkoopbaar zijn. Als een artikel geopend en gebruikt is, dan kan deze niet meer worden geruild

Een retourzending is voor risico en rekening van de koper. Dit houd in dat je zelf de verzendkosten draagt voor het retourneren van het product. Je ontvangt van ons per mail bericht als je retour bij ons is gekomen.

Heb je een klacht over je aankoop?

Mocht er iets niet naar wens zijn, dan kun je een email sturen naar info@checkbuygo.nl

Graag ontvangen we het bestelnummer en een duidelijke omschrijving van je klacht en een foto. Binnen 24 uur na ontvangst zullen wij telefonisch of per mail contact met je opnemen.

CheckBuyGo biedt jou altijd 30 dagen bedenktijd na het ontvangen van de bestelling.

Heb je toch liever je geld terug? Geen probleem! Bij ontvangst heeft u 30 dagen bedenktijd In dit geval kun je ons email sturen naar info@checkbuygo.nl en de bestelling terug sturen. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten op dezelfde wijze als de betaling heeft plaatsgevonden. Je kunt er vanuit gaan dat het bedrag binnen 14 dagen is teruggestort.

Let op: Steriele producten en voedingsmiddelen mogen niet zijn geopend.

Let op: Mondmaskers en Faceshields accepteren wij alleen retour  mits de orginele verpakkingen ongeopend zijn.

bottom of page